Zorgverzekeringen bekijken is natuurlijk slim, maar welke soorten verzekeringen kun je ook maar beter controleren voordat je ze afsluit?

Hoewel een verzekering geen investering is, is het een belangrijk onderdeel van een gezond en slim persoonlijk financieel beheer. Verzekering is bescherming. Het beschermt alles wat je zo hard hebt gewerkt om te verdienen. Het beschermt uw echtgenoot in het geval van een vroegtijdige dood. Het stuurt de kinderen naar de universiteit. Het houdt een familie bij elkaar in een tijd waarin geld geen zorg zou moeten zijn. Een tip is in ieder geval om te beginnen met zorg verzekering vergelijken om de kosten in de hand te houden.

  • U hebt een verzekering nodig, maar het winkelen voor de juiste dekking om uw gezin en uw vermogen te beschermen is als het leren van een nieuwe taal. Termijnleven, heel het leven, universeel leven, werkelijke geldwaarde, dividenden, leningen tegen polis – het is een doolhof van verzekeringsproducten die er zijn en het vinden van de juiste dekking voor uw behoeften kan een beetje onderzoek vergen.
  • Hier is een starterscursus over het verkrijgen van het meeste voor het minst in levensverzekeringen en nog steeds de bescherming hebben die u en uw gezin nodig hebben.

Soorten verzekeringen

  • Er zijn twee basistypes van levensverzekeringen met talrijke variaties op een thema.
  • De termijnverzekering is het eenvoudigst te begrijpen. Het is ook de meest economische bescherming die u kunt kopen.
  • Een overlijdensrisicoverzekering wordt uitbetaald wanneer de verzekerde (u) binnen een bepaalde termijn – een bepaalde duur van uw levensverzekering – doorgaat. De looptijd van een levensverzekering kan variëren: er is een termijn van vijf, tien of zelfs dertig jaar beschikbaar.

Waarom is het slim om een onderzoek te starten naar zorgverzekeringen, levensverzekeringen en andere polissen

Hoe jonger u bent, hoe lager de kosten van de maandelijkse premie – het dollarbedrag dat u elke maand voor bescherming betaalt. De premies worden berekend op basis van twee factoren – uw leeftijd (en algemene gezondheid) en het dollarbedrag aan bescherming dat u nodig heeft. Het is eenvoudig. Een levensverzekering van $100.000 kost niet zo veel als een polis van $500.000 omdat u minder bescherming koopt.

  • Met een levensverzekering houdt u de zaken eenvoudig. De verzekeringsmaatschappij betaalt X bedrag aan de begunstigden wanneer de verzekerde persoon doorgaat, zolang de polis van kracht is, dat wil zeggen dat het overlijden plaatsvindt tijdens de looptijd van de polis, dus de naam termijn-levensverzekering.
  • Levensverzekeringen voor bepaalde tijd hebben geen waarde, u kunt er niet tegen lenen en als u kiest voor een korte termijn en uw gezondheid verandert, zou u uiteindelijk meer kunnen betalen voor uw levensverzekering voor bepaalde tijd dan wanneer u een langetermijnpolis zou kopen – een polis die u voor de lange termijn dekt.

Hoe zit het precies met een verzekering zoals de zorgverzekering, uitvaartpolis of autoverzekeringen?

Om te bepalen hoeveel leven je nodig hebt, tel je de begrafeniskosten, de uitstaande persoonlijke schuld, de hypotheekschuld, het vooruitzicht op het betalen van collegegeld en andere grote uitgaven die de middelen van het gezin zouden doen afnemen, bij elkaar op. Figuur wat het uw gezin zou kosten voor een enkel jaar.

  1. Vermenigvuldig dan met een factor tussen 5 en 10. Gebruik de lagere factor als je niet veel schuld hebt en de hogere factor als je een paar hypotheken bij je hebt en je hebt drie kinderen die naar school moeten. Dat is hoeveel termijn leven je nodig hebt om je gezin en al hun verwachtingen te beschermen.
  2. De andere klasse van de verzekering is hele levensverzekering, ook wel permanente verzekering, universele verzekering, variabele universele verzekering en andere productnamen, maar allemaal vallen ze in de algemene klasse van de dekking genaamd hele levensverzekering.