Vergelijken, het kan natuurlijk handig zijn, maar je moet wel alle factoren opschrijven, en daadwerkelijk gebruiken in 2020

Niemand houdt ervan om meer te betalen dan dat ze voor iets moeten betalen. We willen allemaal weten dat we echt waar voor ons geld krijgen. Het probleem is dat er bij de meeste verzekeringsvormen zoveel variabelen kunnen zijn dat het verkrijgen van een offerte gewoonweg veel tijd in beslag kan nemen. Het is daarom altijd slim om te beginnen met een vergelijk om kosten te besparen, kijk wel altijd naar alle belangrijke factoren om een goede keuze te maken.

Er zijn genoeg mogelijkheden om te vergelijken, wat kun je in ieder geval meenemen?

Voordat er een offerte wordt uitgebracht, wordt u gevraagd om standaardkenmerken zoals naam en postcode op te geven. Combineer deze basisinformatie met een volledige opsplitsing van het schadeverleden en de overtredingen en u zult ontdekken dat het offertetraject enkele minuten in beslag neemt.

  • Als u nu, net als een groeiend publiek, het internet als een levensvatbaar medium ziet, kunt u in de verleiding komen om de vergelijkingswebsites gewoon te doorzoeken.
  • Is dit dus een goede manier om verzekeringsoffertes en dekkingsniveaus te vergelijken? Misschien als je maar een paar eenvoudige en makkelijk te volgen richtlijnen volgt.

Het kan zijn dat je een extra offerte moet aanvragen voor vergelijken van verzekeringen

Vraag waar mogelijk een extra e-mailadres aan om specifiek voor uw offertes te gebruiken. Bij de meeste systemen zal geautomatiseerde e-mailmarketing worden bijgevoegd. Dit betekent dat als u uw persoonlijke e-mailadres heeft ingevuld, u mogelijk wordt gebombardeerd met ongewenste e-mails. Het mooie van het hebben van een wegwerp e-mail adres dat u kunt laten vallen na gebruik, betekent dat u nooit uw eigen persoonlijke e-mail adres zult laten spammeren.

  • Wees zeer voorzichtig met het telefoonnummer dat u invult als uw belangrijkste contactpersoon. Dit komt omdat u in de meeste gevallen, zodra u het nummer heeft ingevoerd, kunt constateren dat u toestemming heeft gegeven om de website te gebruiken, door te geven aan derden, te verkopen en in sommige gevallen contact met u op te nemen over uw verzekeringsbehoeften.
  • Vergelijkingswebsites zijn een ideale manier om de markt te peilen en sommige bieden een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Vergeet echter niet hoe de organisatie haar geld verdient, want in de meeste gevallen is dit door een bedrag toe te voegen aan de premie die u betaalt.
  • In Nederland is er een groeiend aantal grote en multi-nationale bedrijven die nu in opstand komen tegen het vergelijkingsmodel en weigeren te worden opgenomen. In feite zijn sommigen zo trots dat ze dit nu gebruiken als een positieve boodschap aan de media op televisie en in advertenties in de pers.