Creditcardtips voor slimme gebruikers

Creditcards kunnen bij zorgvuldig gebruik een nuttig financieel hulpmiddel zijn. U kunt uw kredietwaardigheid verhogen door regelmatige maandelijkse betalingen van het gehele openstaande saldo te doen. Aan de andere kant, als u uw creditcarduitgaven laat uit de hand lopen, heeft dit een negatieve invloed op uw financiƫn en kredietwaardigheid. Als u nog geen card hebt, dan kunt ut creditcard aanvragen online. U kunt cards al Mastercard, American Express en Revolut kaart aanvragen.

Hier zijn enkele tips om slim gebruik te maken van uw creditcards:

1. Richt u op uw behoeften, niet op wensen.

Gebruik de creditcard als tijdelijke lening aan uzelf en betaal het bedrag zo snel mogelijk terug om rentekosten te voorkomen. De mobiele telefoonrekening moeten afbetalen voor uw betaaldag is een goed voorbeeld van een behoefte. Onbelangrijke aankopen, die niet absoluut noodzakelijk zijn voor uw leven, kunnen als wensen worden beschouwd.

2. Gebruik de creditcard als budgetteringshulpmiddel.

Als u duidelijk bent over het gebruik van de creditcards alleen voor behoeften, kunt u deze proberen te gebruiken als budgetteringshulpmiddel. Door al uw aankopen te doen met uw creditcard, kunt u precies zien hoeveel u aan het einde van de maand heeft uitgegeven. Zorg er echter voor dat uw creditcarduitgaven uw banksaldo niet overschrijden.

3. Betaal uw saldo elke maand af.

U kunt uw creditcard alleen als budgetteringstool gebruiken als u elke maand uw volledige saldo betaalt. Door elke maand het totale saldo te betalen, kunt u profiteren van de voordelen van het gebruik van een creditcard zonder rentekosten.

4. Automatische incasso.

Het heeft geen zin om verstandig te besteden, als u vergeet uw rekeningen op tijd te betalen. Het is voordelig om te kiezen voor een automatische incasso. Zodra u instructies voor automatische incasso op uw spaarrekening heeft ingesteld, wordt uw creditcardrekening automatisch verwerkt. Technologie zal het harde werk voor je doen.